Home » Praktische informatie » STAP-budget

STAP-budget

STAP-Budget stopt

STAP-budget stopt

Het is helaas niet meer mogelijk om STAP-budget aan te vragen voor onze opleidingen. De overheid heeft besloten het budget per 2024 helemaal te laten vervallen. Voor de resterende aanvraagmomenten van 2023 geldt dat alleen OCW-erkende opleidingen nog in aanmerking komen (bepaalde mbo-opleidingen en Associate Degrees, bachelors en masters uit het hoger onderwijs).

Nu waren wij al nooit zo fan van STAP – een oneerlijk, omslachtig en volkomen arbitrair systeem, maar het was wél een mooi middel voor studenten om tegemoetkoming te krijgen in de opleidingskosten of om een losse module of extra module te volgen. Voor sommige studenten zal dit nog steeds mogelijk zijn, via het opleidingsbudget of een andere subsidie via de werkgever. Het loont soms daarnaar te vragen! Ook is het goed om te weten dat als je eenmaal bij ons studeert, je korting krijgt op extra modules, ook na je opleiding.

Korting voor (oud)studenten van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

Ben je al student of student geweest bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht (of heb je de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde of Bedrijfskunde in de Zorg destijds bij Hogeschool Utrecht gevolgd), dan krijg je korting als je een of meer extra modules wilt volgen. Dat kan tijdens je lopende opleiding, of nadat je het diploma al gehaald hebt. Het is een mooie kans om kennis op te doen van een nieuw vakgebied of je kennis uit te breiden van onderwerpen waar jij en je organisatie behoefte aan hebben.

Voor zorgprofessionals maar ook voor mensen uit andere vakgebieden zijn de modules Projectmanagement en Procesmanagement op dit moment erg relevant. Ook Marketing Management, met het onderdeel Employer Branding, sluit goed aan bij de huidige krapte in de arbeidsmarkt.

Extra modules volgen bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

Ons programma kent geen volgordelijkheid. Dat betekent dat je alle modules van de post-hbo-opleidingen Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg en Technische Bedrijfskunde afzonderlijk van elkaar kunt volgen in de door jou gewenste volgorde. Ze lenen zich ook prima  voor een losse module of een extra module.

Dit zijn alle modules:

Adviesgesprek aanvragen

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor het volgen van een losse module of een extra module als (oud)student? Schrijf je rechtstreeks in via het inschrijfformulier of vraag een adviesgesprek aan. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

 

g

Kwaliteit en accreditatie

Ik wil graag meer weten over kwaliteit en accreditatie

l

Inschrijven

Ik wil mij graag inschrijven voor deze opleiding!

Adviesgesprek

Graag zou ik een adviesgesprek willen plannen!