Coach en docent Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap

Martine Wenting

Martine is afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aanvullend is zij opgeleid als trainer, coach en teamcoach. Sinds 2016 is zij als docent en coach verbonden aan de module Persoonlijk leiderschap & Ondernemerschap, eerst bij Hogeschool Utrecht en nu bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht.

Daarnaast werkt zij als zelfstandig ondernemer voor uiteenlopende organisaties aan vraagstukken rondom persoonlijke en personele ontwikkeling. Zij treedt op als adviseur en begeleidt organisaties, teams, professionals en management in de rol van trainer, (team)coach en assessment/loopbaanadviseur.

Martine heeft een passie voor mensen en ontwikkeling. Zij gelooft dat mensen meer kunnen dan zij zelf voor mogelijk houden. Met haar werk daagt zij mensen uit tot een wezenlijke verandering in denken en doen. Meer inspiratie en energie halen uit je werk, is waar zij voor staat. Dan maken mensen echt het verschil in een organisatie en zijn zij het onderscheidend vermogen om tot bedrijfssucces te komen.