REVIEWS

{

“Deze module heeft rechtstreeks een verandertraject ondersteund waar ik in de praktijk al mee bezig was. Het heeft de tweede fase van het traject een goed onderbouwd, op onderzoek gebaseerd fundament gegeven dat heeft geleid tot concrete aanbevelingen.”

Arno V.
Verandermanagement & Organisatiekunde
Marketing Communication & Team Manager
{

“Ik vond de module Verandermanagement & Organisatiekunde zeer interessant, toepasbaar en heel relevant voor het werk. Wat anders zou kunnen: het 7S-model voegde voor mijn werk niet veel toe en de eindopdracht is vrij groot.”

Anne
Verandermanagement & Organisatiekunde
Teamleider
{

“Goede gedegen module met onmiddellijke toepassing in de praktijk. Wat ik goed vond: de praktijkvoorbeelden, het werken in leerteams en de aha-erlebnis met de praktijk. :)”

Mirjam Busch
Verandermanagement & Organisatiekunde
Business controller
{

“Ria is goed in je meenemen in haar verhaal. De voorbeelden die ze aandroeg en uitlegde waren direct te gebruiken in mijn dagelijkse werk. Misschien wordt de module nóg beter als er meer aandacht uitgaat naar verschillen tussen landen/culturen. Dat kom ik tegen in het internationale karakter van mijn werk.”

Marcel
Leiderschap & Teammanagement
Projectleider
{

“Mooie en praktische opleiding, direct toepasbaar in de praktijk. Fijne interactie en onderlinge samenwerking.”

Evelyn
Technische Bedrijfskunde
Projectleider
{

“De docent (Gosse) had enorm veel kennis en ervaring die hij tijdens de lessen deelde op een hele prettige, energieke, leuke en praktische wijze. De combinatie van uitstekende e-learning en de bijhorende toetsen, theoretische les, praktische opdrachten en het zichtbaar maken van data, knelpunten en veel meer maakte het enorm leerzaam en boeiend. Echt een dikke 10 voor de docent, de inhoud en kwaliteit van de lesstof en verschillende wijzes van leren. Echt de leukste docent en opleiding!”

Jordy
Procesmanagement
Consultant
{

“Alle onderwerpen kwamen goed aan bod. De interactie vind ik heel fijn en ook alle voorbeelden uit andere organisaties. Het is waardevol om aan de slag te gaan met vraagstukken van je eigen organisatie.”

Glyselle H.
HRM
Teamleider
{

“De module is direct toepasbaar in de praktijk. Het gaat over veel meer dan alleen een project draaien. Erg boeiend en een leuke manier van lesgeven. Gewoon heel leerzaam om deze module te volgen.”

Roy
Projectmanagement - IPMA
Hoofd Technische Dienst
{

“De docent heeft veel praktijkervaring en inhoudelijke kennis en had veel persoonlijke aandacht voor alle studenten.”

A.S.
Procesmanagement
Process engineer
{

“Goede opbouw en goed te combineren met je werk.”

Jan P.
Technische Bedrijfskunde
Projectmanager
{

“Ik haal heel veel uit de opleiding. Je kan de opdrachten binnen je eigen organisatie uitvoeren. Dit geeft een beter beeld van de praktijk. Het is ook nuttig om een beter inzicht te krijgen in de lopende projecten. Ik denk dat de opleiding goed zou zijn voor meerdere collega’s.”

Glyselle H.
Bedrijfskunde in de Zorg
Teamleider
{

“Vooral de sfeer is heel prettig. Het kost veel tijd en energie om de opleiding te volgen, maar ik ervaar geen enorme druk vanuit de opleiding. Ook de verschillende instapmomenten en de persoonlijke benadering (als je iets wilt wijzigen in je programma wordt er meegedacht) is heel fijn en waardevol.”

Esther B.
Bedrijfskunde in de Zorg
Hoofd Facilitaire Dienst
{

“Zeer waardevolle module. Zeer leuke manier van lesgeven door de docent, complimenten. Door interne en externe analyses komen tot een goede strategische keuze. Je leert echt van stap tot stap denken.”

Jesper van den B.
Strategisch Management
Infra specalist
{

“Erg tevreden over de module. Het beroepsproduct zorgt voor directe toepassing van kennis en vaardigheden en voor direct nut voor de organisatie. De module zou iets meer mogen focussen op non-profit. De voorbereiding is tijdrovend, begin op tijd!”

Heidi T.
Financieel Management
Adviseur strategie en ontwikkeling
{

“Deze module geeft zoveel meer inzicht in bedrijfsstrategische keuzes en prioriteiten. Goede afwisseling tussen kijken van een afstand en dieper duiken in het waarom.”

Arno V.
Financieel Management
Marketing Communication & Team Manager
{

“De module Financieel Management was een van de redenen dat ik me voor de opleiding Bedrijfskunde heb ingeschreven. De module en de docent stelden zeker niet teleur en ik heb er behoorlijk wat van opgestoken. “

Marcel
Financieel Management
Projectleider
{

“Ik heb bij deze module de geleerde theorie echt in de praktijk kunnen brengen door de (pittige) moduleopdracht.”

Katja Robberts-Mulder
Verandermanagement & Organisatiekunde
Verloskundige/bestuurder
{

“Ik vond de praktijkcasus met een interim manager super sterk. Zelf nadenken over de casus en vervolgens aanhoren hoe dit daadwerkelijk in de praktijk is opgelost. Daar wordt de leerstof heel erg tastbaar van.”

Bart-Jan B.
Leiderschap & Teammanagement
Procesmanager
{

“Er was veel ruimte om te sparren met medestudenten en docent. Deze module zou verplichte kost moeten zijn voor iedere teamleider.”

Arno V.
Leiderschap & Teammanagement
Marketing Communication & Team Manager
{

“Ik kan de opleiding Bedrijfskunde zeker aanraden. Super leerzaam en super flexibel!”

Bart-Jan B.
Bedrijfskunde
Procesmanager
{

“Prettige module, veel interactief contact. Ik vond de eindopdracht wel pittig om naast mijn werk te doen, maar ik heb veel geleerd en het is erg toepasbaar in de praktijk.”

Loes P.
Verandermanagement & Organisatiekunde
Fysiotherapeut/operationeel directeur
{

“De mate van praktijkgerichtheid en interacties met docent/medestudenten vond ik heel goed. Het voelde als een warm bad met gelijkgestemden.”

Hans R.
Verandermanagement & Organisatiekunde
Commercieel directeur
{

“De module Verandermanagement & Organisatiekunde is echt een meerwaarde. ‘Het enige dat stabiel is, is de verandering!’ Met de aangereikte modellen en theorie van deze module wordt het veranderen en welke stappen je kunt nemen, duidelijker. Echt aan te raden.”

Jeroen G.
Verandermanagement & Organisatiekunde
Teamcoördinator/procesbegeleider
{

“Ik zou de opleiding zeker aanbevelen, sterker nog, dat ben ik al aan het doen! Ik vind de link met het werkveld echt super goed.”

Katja Robberts-Mulder
Bedrijfskunde in de Zorg
Verloskundige/bestuurder
{

“De bevlogenheid en kennis van de docent is groot. Ontzettend knap hoe hij de dagen voorbij heeft laten vliegen met sprekende voorbeelden, relevante anekdotes uit eigen ervaringen en ook het ad hoc toepassen van de besproken theorie op de organisaties waar deelnemers werken. Zeker een aanrader!”

Helmig Jan
Marketing Management
Product Owner
{

“Ik kan de opleiding Bedrijfskunde echt aanraden: makkelijk toe te passen op je eigen organisatie, uitbreiding van je netwerk en heel interessant om te horen hoe het er in andere bedrijven aan toe gaat.”

Helmig Jan
Bedrijfskunde
Product Owner
{

“De module was echt een eye-opener en heeft me doen inzien dat veel in een organisatie valt of staat met de manier waarop marketing wordt toegepast. Ik kijk nu ook op die manier naar mijn eigen organisatie en geef advies op basis van het geleerde. Ook het onderdeel employer branding was heel interessant en leerzaam.”

Hendrikje
Marketing Management
Beleidsadviseur
{

“Goede docent met duidelijk veel vakinhoudelijke kennis. Het lezen en beoordelen van een jaarrekening en het berekenen van een kostprijs was nieuw voor me. De docent wist deze op zich droge stof op een fijne manier over te brengen.”

Tamara
Financieel Management in de Zorg
Coördinator in de zorg
{

“Financieel management is meer dan cijfers! Het is een breed thema met veel raakvlakken op verschillende plekken in de organisatie. Ik heb echt een andere kijk gekregen op financieel management. Complimenten aan de docent. Hij is zeer ervaren en heeft veel aandacht voor de klas.”

Roy
Financieel Management in de Zorg
Hoofd Technische Dienst
{

“De verschillende onderwerpen van Strategisch HRM kregen voldoende aandacht om hiermee aan de slag te gaan en verder te verdiepen, zowel theoretisch als praktisch. De module geeft een goed beeld van het brede vak HRM. Ondanks dat het zo veel onderwerpen omvat kun je er tijdens en na deze module mee aan de slag.”

Dewi
HRM
Fysio-manueeltherapeut, managementlid
{

“De module HRM was mijn eerste module van de opleiding Bedrijfskunde in de Zorg. Heel fijn om interactief met het onderwerp HRM bezig te zijn. Het gaf echt verdieping.”

Monique
HRM
Teammanager
{

“Ik vind het een persoonlijke opleiding, de lunch is lekker en het is waardevol om te connecten met mede-leidinggevenden. Ook de organisatie is erg goed geregeld.”

Alies
Bedrijfskunde in de Zorg
Teamleider Bedrijfsvoering
{

“Wat ik sterk vond van deze module is de balans tussen de uitleg vanuit de praktijk en de groepsopdrachten die daarop aansloten. Het was een goede mix. Je leert vanuit de bedrijfskundige kant wat HRM betekent. Erg waardevol!”

Jeroen
HRM
Teamcoördinator Plannen & Roosteren
{

“Veel theoretische kennis met praktische oefeningen tijdens de les.”

Bart
Procesmanagement
Service Manager
{

“Ik vond de module Procesmanagement inhoudelijk erg goed en direct toepasbaar in de praktijk.”

Jan
Procesmanagement
Projectmanager
{

“Heel leerzaam. Direct toe te passen in de praktijk. De docenten zijn zeer ervaren en hebben veel persoonlijke aandacht voor de groep.”

Lisanne
Projectmanagement
Business engineer
{

“Het is een prettige module met een duidelijke structuur. Je leert hoe je projectmatig kan werken en rust en overzicht brengt in je aanpak. Er is een goede afwisseling tussen twee zeer ervaren docenten, die ook ruimte aan de studenten laten om van elkaar te leren en hierop inspelen.”

Gaby
Projectmanagement
Teamleider IC Neonatologie
{

“De module heeft een goede balans. Je leert veel over het leiderschap en je kunt je eigen stijl ontwikkelen. Je leert veel over boven- en onderstroom.”

Nathalia
Leiderschap & Teammanagement
Unitmanager Team Gezinsbegeleiding
{

“Ik heb de module Leiderschap & Teammanagement met heel veel enthousiasme gevolgd. Ik heb veel geleerd en veel nieuwe ideeën opgedaan die ik direct in de praktijk kon brengen op mijn werk.”

Loes
Leiderschap & Teammanagement
Teamcoördinator I Zorgcoördinator I Logopedist
{

“Ik heb veel geleerd over strategie en modellen en hoe dit toe te passen. Met de praktijkvoorbeelden herkenbaar en toepasbaar in de dagelijkse praktijk.”

Dewi
Strategisch Management
Fysio-manueeltherapeut, managementlid
{

“Je leert vanuit verschillende invalshoeken naar je eigen bedrijf kijken door de diverse samenstelling van de groep.”

A.S.
Technische Bedrijfskunde
Project engineer
{

“Strategie is iets ongrijpbaars, maar François heeft goede handvatten gegeven. Heel bruikbaar in de praktijk.”

Tim
Strategisch Management
Kwaliteitsmedewerker/Certification Engineer
{

“Je leert op een andere manier kijken naar een meerjarenbeleidsplan en jaardocumenten van je organisatie. De leerstof gaat echt leven doordat er goede praktijkvoorbeelden in de lessen zijn verwerkt.”

Jeroen
Strategisch Management
Teamcoördinator
{

“Heel leerzaam. Verandermanagement is een onderwerp dat vaak verkeerd wordt aangevlogen binnen organisaties. Ik kon de stof direct toepassen in de praktijk.”

Monique Geijtenbeek
Verandermanagement & Organisatiekunde
Hoofd behandelondersteuning en organisatie
{

“Goed toepasbaar in de praktijk. Veel oefeningen waarmee je direct op je werk aan de slag kon of waarmee je de theorie aan de praktijk kon linken.”

Roos
Verandermanagement & Organisatiekunde
Teamleider IC
{

“Wil je jezelf echt beter leren kennen? Wil je maximaal rendement voor jezelf en je (toekomstige) organisatie)? Met deze module word je bewust bekwaam en krijg je meer inzicht in je missie, visie en potentie.”

Jean-Pierre Vanier
Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap
Unitmanager bij Ministerie van Defensie/JIVC
{

“De modules zitten heel goed in elkaar en hebben een hoog niveau. Als je ze met positief resultaat doorloopt, ben je veel kennis en kunde rijker. Je ontwikkeling begint direct bij module #1. De variatie in opbouw van de modules zorgt ervoor dat je, naast inhoudelijk nieuwe stof, je bij elke module andere vaardigheden eigen maakt.”

Patricia
Bedrijfskunde
Communicatiespecialist/eventmanager
{

“Leerzaam en confronterend. De spiegel werd me niet alleen voorgehouden door de docent, ook de intervisiegroep en mijn collega’s hielden deze voor. Het heeft me een betere doorkijk naar de toekomst gegeven en hoe je dit voor jezelf kunt monitoren. Nu houd ik deze spiegel vaker voor mezelf voor.”

Esmée Schuszler
Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap
Adviseur tendermanagement
{

“Veel geleerd van de module en mooie tools gekregen om me verder te ontwikkelen. De intervisie en de toegepaste methodieken waren heel waardevol en praktijkgericht.”

Evelien
Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap
{

“Een waardevolle module, zeker als er grote veranderingen plaatsvinden binnen het bedrijf. Ik heb veel modellen leren kennen en veel geleerd van de voorbeelden uit de praktijk.”

Michael F.
Verandermanagement & Organisatiekunde
{

“Je leert weer anders kijken, ook naar het team. Heel zinvol. Ik beveel de opleiding graag aan om de inhoud, de organisatie, de kennis en de praktijkervaring van de docenten.”

Aart Voorberg
Bedrijfskunde
Jobhunter/Loopbaanbegeleider
{

“Ik heb veel geleerd van de praktijkervaring van de docenten en medestudenten. De mix van studenten bedrijfskunde en bedrijfskunde in de zorg maakt dat je van alle sectoren wat meekrijgt. Je kunt zo veel van anderen leren.”

Lena Kok
Bedrijfskunde in de Zorg
{

“Goede manier van lesgeven en goede interactie met de groep. Ik vond heel veel raakvlakken met mijn dagelijkse werkzaamheden.”

Sander Jansen
Leiderschap & Teammanagement
Operationeel Manager P&M
{

“Ik beveel deze module zeker aan aan (toekomstige) leidinggevenden. Er is een sterke koppeling met het werkveld, ik kon het geleerde al na het eerste weekend direct toepassen in de praktijk. Daarnaast hadden de lessen een heel prettige combinatie van werkvormen.”

Nienke Werker
Leiderschap & Teammanagement
fysio/manueeltherapeut en regiomanager bij Topfit Fysiotherapie 
{

“Een heel geschikte module als je je financiële kennis wilt vergroten. Ik heb veel geleerd, van de docent én van mijn medestudenten.”

Nicky
Financieel Management in de Zorg
{

”Ik heb veel geleerd van de module Financieel Management. Gerrit heeft ons met passie en humor begeleid in onze kennismaking met de bedrijfseconomie en de leerstof was direct toepasbaar in de praktijk.”

Manuel Cohen
Financieel Management
Scrum Master
{

“Relevant voor iedereen die zichzelf scherp wil houden en een toegevoegde waarde wil zijn op bedrijfskundig gebied. Ik wilde mijzelf uitdagen, met een frisse blik kijken naar de huidige werkervaring en de actuele, relevante theorie als basis. Ik vind het een cadeautje voor mijzelf.”

Nicole van Rij
HRM