REVIEWS

{

“Ik heb veel geleerd over strategie en modellen en hoe dit toe te passen. Met de praktijkvoorbeelden herkenbaar en toepasbaar in de dagelijkse praktijk.”

Dewi
Strategisch Management
Fysio-manueeltherapeut, managementlid
{

“De module heeft een goede opbouw en is goed te combineren met je werk.”

Jan
Strategisch Management
Projectmanager
{

“Strategie is iets ongrijpbaars, maar François heeft goede handvatten gegeven. Heel bruikbaar in de praktijk.”

Tim
Strategisch Management
Kwaliteitsmedewerker/Certification Engineer
{

“Je leert op een andere manier kijken naar een meerjarenbeleidsplan en jaardocumenten van je organisatie. De leerstof gaat echt leven doordat er goede praktijkvoorbeelden in de lessen zijn verwerkt.”

Jeroen
Strategisch Management
Teamcoördinator
{

“Heel leerzaam. Verandermanagement is een onderwerp dat vaak verkeerd wordt aangevlogen binnen organisaties. Ik kon de stof direct toepassen in de praktijk.”

Monique Geijtenbeek
Verandermanagement & Organisatiekunde
Hoofd behandelondersteuning en organisatie
{

“Goed toepasbaar in de praktijk. Veel oefeningen waarmee je direct op je werk aan de slag kon of waarmee je de theorie aan de praktijk kon linken.”

Roos
Verandermanagement & Organisatiekunde
Teamleider IC
{

“Wil je jezelf echt beter leren kennen? Wil je maximaal rendement voor jezelf en je (toekomstige) organisatie)? Met deze module word je bewust bekwaam en krijg je meer inzicht in je missie, visie en potentie.”

Jean-Pierre Vanier
Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap
Unitmanager bij Ministerie van Defensie/JIVC
{

“De modules zitten heel goed in elkaar en hebben een hoog niveau. Als je ze met positief resultaat doorloopt, ben je veel kennis en kunde rijker. Je ontwikkeling begint direct bij module #1. De variatie in opbouw van de modules zorgt ervoor dat je, naast inhoudelijk nieuwe stof, je bij elke module andere vaardigheden eigen maakt.”

Patricia
Bedrijfskunde
Communicatiespecialist/eventmanager
{

“Leerzaam en confronterend. De spiegel werd me niet alleen voorgehouden door de docent, ook de intervisiegroep en mijn collega’s hielden deze voor. Het heeft me een betere doorkijk naar de toekomst gegeven en hoe je dit voor jezelf kunt monitoren. Nu houd ik deze spiegel vaker voor mezelf voor.”

Esmée Schuszler
Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap
Adviseur tendermanagement
{

“Veel geleerd van de module en mooie tools gekregen om me verder te ontwikkelen. De intervisie en de toegepaste methodieken waren heel waardevol en praktijkgericht.”

Evelien
Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap