REVIEWS

{

“Een waardevolle module, zeker als er grote veranderingen plaatsvinden binnen het bedrijf. Ik heb veel modellen leren kennen en veel geleerd van de voorbeelden uit de praktijk.”

Michael F.
Organisation & Change
{

“Je leert weer anders kijken, ook naar het team. Heel zinvol. Ik beveel de opleiding graag aan om de inhoud, de organisatie, de kennis en de praktijkervaring van de docenten.”

Aart Voorberg
Bedrijfskunde
Jobhunter/Loopbaanbegeleider
{

“Ik heb veel geleerd van de praktijkervaring van de docenten en medestudenten. De mix van studenten aan bedrijfskunde en bedrijfskunde in de zorg maakt dat je van alle sectoren wat meekrijgt. Je kunt zo veel van anderen leren.”

Lena Kok
Bedrijfskunde in de Zorg
{

“Goede manier van lesgeven en goede interactie met de groep. Ik vond heel veel raakvlakken met mijn dagelijkse werkzaamheden.”

Sander Jansen
Leiderschap & Teammanagement
Operationeel Manager P&M
{

“Ik beveel deze module zeker aan aan (toekomstige) leidinggevenden. Er is een sterke koppeling met het werkveld, ik kon het geleerde al na het eerste weekend direct toepassen in de praktijk. Daarnaast hadden de lessen een heel prettige combinatie van werkvormen.”

Nienke Werker
Leiderschap & Teammanagement
fysio/ manueeltherapeut en regiomanager bij Topfit Fysiotherapie 
{

“Een heel geschikte module als je je financiële kennis wilt vergroten. Ik heb veel geleerd, van de docent én van mijn medestudenten.”

Nicky
Financieel Management in de Zorg
{

”Ik heb veel geleerd van de module Financieel Management. Gerrit heeft ons met passie en humor begeleid in onze kennismaking met de bedrijfseconomie en de leerstof was direct toepasbaar in de praktijk.”

Manuel Cohen
Financieel Management
Scrum Master
{

“Relevant voor iedereen die zichzelf scherp wil houden en een toegevoegde waarde wil zijn op bedrijfskundig gebied. Ik wilde mijzelf uitdagen, met een frisse blik kijken naar de huidige werkervaring en de actuele, relevante theorie als basis. Ik vind het een cadeautje voor mijzelf.”

Nicole van Rij
HRM & Marketing