REVIEWS

{

“De bevlogenheid en kennis van de docent is groot. Ontzettend knap hoe hij de dagen voorbij heeft laten vliegen met sprekende voorbeelden, relevante anekdotes uit eigen ervaringen en ook het ad hoc toepassen van de besproken theorie op de organisaties waar deelnemers werken. Zeker een aanrader!”

Helmig Jan
Marketing Management
Product Owner
{

“Ik kan de opleiding Bedrijfskunde echt aanraden: makkelijk toe te passen op je eigen organisatie, uitbreiding van je netwerk en heel interessant om te horen hoe het er in andere bedrijven aan toe gaat.”

Helmig Jan
Bedrijfskunde
Product Owner
{

“De module was echt een eye-opener en heeft me doen inzien dat veel in een organisatie valt of staat met de manier waarop marketing wordt toegepast. Ik kijk nu ook op die manier naar mijn eigen organisatie en geef advies op basis van het geleerde. Ook het onderdeel employer branding was heel interessant en leerzaam.”

Hendrikje
Marketing Management
Beleidsadviseur
{

“Goede docent met duidelijk veel vakinhoudelijke kennis. Het lezen en beoordelen van een jaarrekening en het berekenen van een kostprijs was nieuw voor me. De docent wist deze op zich droge stof op een fijne manier over te brengen.”

Tamara
Financieel Management in de Zorg
Coördinator in de zorg
{

“Financieel management is meer dan cijfers! Het is een breed thema met veel raakvlakken op verschillende plekken in de organisatie. Ik heb echt een andere kijk gekregen op financieel management. Complimenten aan de docent. Hij is zeer ervaren en heeft veel aandacht voor de klas.”

Roy
Financieel Management in de Zorg
Hoofd Technische Dienst
{

“De verschillende onderwerpen van Strategisch HRM kregen voldoende aandacht om hiermee aan de slag te gaan en verder te verdiepen, zowel theoretisch als praktisch. De module geeft een goed beeld van het brede vak HRM. Ondanks dat het zo veel onderwerpen omvat kun je er tijdens en na deze module mee aan de slag.”

Dewi
HRM
Fysio-manueeltherapeut, managementlid
{

“De module HRM was mijn eerste module van de opleiding Bedrijfskunde in de Zorg. Heel fijn om interactief met het onderwerp HRM bezig te zijn. Het gaf echt verdieping.”

Monique
HRM
Teammanager
{

“Ik vind het een persoonlijke opleiding, de lunch is lekker en het is waardevol om te connecten met mede-leidinggevenden. Ook de organisatie is erg goed geregeld.”

Alies
Bedrijfskunde in de Zorg
Teamleider Bedrijfsvoering
{

“Wat ik sterk vond van deze module is de balans tussen de uitleg vanuit de praktijk en de groepsopdrachten die daarop aansloten. Het was een goede mix. Je leert vanuit de bedrijfskundige kant wat HRM betekent. Erg waardevol!”

Jeroen
HRM
Teamcoördinator Plannen & Roosteren
{

“Veel theoretische kennis met praktische oefeningen tijdens de les.”

Bart
Procesmanagement
Service Manager