Home » Incompany

Incompany – bedrijfskunde op maat

Zoekt u een incompany training op maat, bij u op kantoor? Bedrijfskunde Opleiding Utrecht is dé partner van bedrijven en instellingen. Naast individuele leertrajecten biedt Bedrijfskunde Opleiding Utrecht op maat gemaakte bedrijfskundige trainingen aan, op locatie.

U kunt kiezen uit verschillende maatwerkopleidingen met bedrijfskundige thema’s als:

  • Strategisch Management
  • Verandermanagement
  • Leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Financieel Management

Centraal hierbij staat het leren en presteren van medewerkers binnen de organisatie en in het bijzonder de performanceverbetering op de werkplek. Incompany betekent voor ons: samenwerken, een leertraject opstellen dat aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en bij de thema’s waaraan uw bedrijf behoefte heeft. Zodat uw werknemers het geleerde praktisch leren toepassen in eigen praktijk.

Wilt u weten wat een partnership met Bedrijfskunde Opleiding Utrecht uw bedrijf en uw medewerkers oplevert? Neem vrijblijvend contact op met directeur Gert Jan Schop.

E-mailadres: gertjan.schop@bkou.nl
Telefoonnummer: 030-369 0 468

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je deelname aan één van onze opleidingen en wil je meer informatie? Vraag dan een adviesgesprek aan met een van onze programmamanagers. Samen verken je de mogelijkheden die de opleiding biedt en kijk je hoe jouw behoeften en de opleiding met elkaar matchen.