Home » Praktische informatie » Korting voor (oud)studenten

Korting voor (oud)studenten

Korting op extra modules voor alumni en studenten van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

Korting voor alumni en studenten van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

Ben je student of (oud)student van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht (of heb je de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde of Bedrijfskunde in de Zorg destijds bij Hogeschool Utrecht gevolgd), dan krijg je korting als je een of meer extra modules wilt volgen. Dat kan tijdens je lopende opleiding, of nadat je het diploma al gehaald hebt. Het is een mooie kans om kennis op te doen van een nieuw vakgebied of je kennis uit te breiden van onderwerpen waar jij en je organisatie behoefte aan hebben.

Voor zorgprofessionals maar ook voor mensen uit andere vakgebieden zijn de modules Projectmanagement – IPMA D en Procesmanagement op dit moment erg relevant.

Extra modules volgen bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

Ons programma kent geen volgordelijkheid. Dat betekent dat je alle modules van de post-hbo-opleidingen Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg en Technische Bedrijfskunde en Projectmanagement afzonderlijk van elkaar kunt volgen in de door jou gewenste volgorde. Ze lenen zich ook prima voor een losse module of een extra module.

Dit zijn alle modules op een rijtje:

Als (oud)student van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht betaal je slechts 995 euro voor een extra module (normale prijs: 1.695), exclusief literatuur en – optioneel – certificeringskosten voor IPMA D en PRINCE2 & Agile.

Adviesgesprek aanvragen

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor het volgen van een losse module of een extra module als (oud)student? Schrijf je rechtstreeks in via het inschrijfformulier of vraag een adviesgesprek aan. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

g

Kwaliteit en accreditatie

Ik wil graag meer weten over kwaliteit en accreditatie

l

Inschrijven

Ik wil mij graag inschrijven voor deze opleiding!

Adviesgesprek

Graag zou ik een adviesgesprek willen plannen!