Home » Actueel » BKOU is CEDEO erkend met een 9,8

BKOU is CEDEO erkend met een 9,8

Bedrijfskunde Opleiding Utrecht is reeds CEDEO-erkend met een 9,8 en daar zijn we trots op! In Nederland zijn ongeveer 8.500 opleidingsinstituten die private opleidingen aanbieden. BKOU is één van die opleidingsinstituten. De kwaliteit van deze instituten wisselt sterk. Als relatief klein instituut willen wij ons onderscheiden. Wij willen door de markt herkend en erkend worden als het beste opleidingsinstituut voor bedrijfskundige opleidingen in Nederland. Wij hechten daarom waarde aan kwaliteitskeurmerken en samenwerken, vandaar dat we hier graag aandacht aan willen besteden in deze blog.

 

CPION, CEDEO, NRTO en CRKBO erkend

Het BKOU is erkend door CPION, CEDEO, NRTO en CRKBO. Daarnaast werken we samen met Hogeschool Utrecht, Hogeschool Arnhem Nijmegen en Business School Nederland. De examencommissie van Business School Nederland monitort ons programma en vindt dat van een dusdanig niveau dat zij studenten, die bij ons de opleiding Bedrijfskunde of Bedrijfskunde in de Zorg hebben afgerond, vrijstellingen verleent, zodat deze studenten een verkort MBA-traject kunnen volgen.

Kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid

CEDEO voert als onafhankelijk instituut klanttevredenheidsonderzoeken uit onder deelnemers, bedrijven en organisaties. Ongeveer 800 instituten zijn door CEDEO op basis van marktwaardering geselecteerd en in hun register opgenomen.

Als erkend instituut voldoet Bedrijfskunde Opleiding Utrecht aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. In het onderzoek door CEDEO staat de vraag centraal in hoeverre BKOU in staat is geweest om te voldoen aan de gewekte verwachtingen en gedane beloften. Met betrekking tot de verwachtingen speelt het adviesgesprek een belangrijke rol. In een gesprek van drie kwartier tot een uur wordt duidelijk uitgelegd en besproken welke keuzes je kunt maken en wat je hebt te verwachten qua opleiding.

Wat zijn de belangrijkste punten die leiden tot de 9,8?

  • Studenten noemen de persoonlijke benadering en persoonlijke begeleiding.
  • Het adviesgesprek voorafgaand aan de opleiding maakt goed duidelijk wat je als potentiële student hebt te verwachten van de opleiding.
  • Alle ondervraagde studenten zijn zeer tevreden over de locatie en de catering.
  • Als belangrijkste kwaliteit worden de docenten genoemd, zij bepalen de kwaliteit van de modules en de opleidingen. Het zijn experts uit de praktijk, die daarnaast doceren bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht.

De score van een 9,8 zien wij als erkenning voor ons streven om op het gebied van bedrijfskundige opleidingen het best presterende opleidingsinstituut te zijn.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze opleidingen Bedrijfskunde of Bedrijfskunde in de zorg? We vertellen je graag meer! Neem contact met ons op via:

  • contact@bkou.nl
  • 030-369 0 468 (algemeen nummer)
  • 06-534 097 83 (rechtstreeks)

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je deelname aan een van onze opleidingen en wil je meer weten? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze programmamanager. Samen verken je de mogelijkheden die de opleiding biedt en kijk je hoe jouw behoeften en de opleiding met elkaar matchen.