“Alle onderwerpen kwamen goed aan bod. De interactie vind ik heel fijn en ook alle voorbeelden uit andere organisaties. Het is waardevol om aan de slag te gaan met vraagstukken van je eigen organisatie.”

Dewi HRM

“De verschillende onderwerpen van Strategisch HRM kregen voldoende aandacht om hiermee aan de slag te gaan en verder te verdiepen, zowel theoretisch als praktisch. De module geeft een goed beeld van het brede vak HRM. Ondanks dat het zo veel onderwerpen omvat...

Monique HRM

“De module HRM was mijn eerste module van de opleiding Bedrijfskunde in de Zorg. Heel fijn om interactief met het onderwerp HRM bezig te zijn. Het gaf echt verdieping.”

Jeroen HRM

“Wat ik sterk vond van deze module is de balans tussen de uitleg vanuit de praktijk en de groepsopdrachten die daarop aansloten. Het was een goede mix. Je leert vanuit de bedrijfskundige kant wat HRM betekent. Erg waardevol!”

Nicole van Rij

“Relevant voor iedereen die zichzelf scherp wil houden en een toegevoegde waarde wil zijn op bedrijfskundig gebied. Ik wilde mijzelf uitdagen, met een frisse blik kijken naar de huidige werkervaring en de actuele, relevante theorie als basis. Ik vind het een cadeautje...