Glyselle H.

“Ik haal heel veel uit de opleiding. Je kan de opdrachten binnen je eigen organisatie uitvoeren. Dit geeft een beter beeld van de praktijk. Het is ook nuttig om een beter inzicht te krijgen in de lopende projecten. Ik denk dat de opleiding goed zou zijn voor...

Esther B.

“Vooral de sfeer is heel prettig. Het kost veel tijd en energie om de opleiding te volgen, maar ik ervaar geen enorme druk vanuit de opleiding. Ook de verschillende instapmomenten en de persoonlijke benadering (als je iets wilt wijzigen in je programma wordt er...

Katja Robberts-Mulder BKZ

“Ik zou de opleiding zeker aanbevelen, sterker nog, dat ben ik al aan het doen! Ik vind de link met het werkveld echt super goed.”

Alies BKZ

“Ik vind het een persoonlijke opleiding, de lunch is lekker en het is waardevol om te connecten met mede-leidinggevenden. Ook de organisatie is erg goed geregeld.”

Lena Kok

“Ik heb veel geleerd van de praktijkervaring van de docenten en medestudenten. De mix van studenten bedrijfskunde en bedrijfskunde in de zorg maakt dat je van alle sectoren wat meekrijgt. Je kunt zo veel van anderen leren.”