Home » Actueel » De start van het nieuwe studiejaar van BKOU

De start van het nieuwe studiejaar van BKOU

Zaterdag 11 september zijn we weer met een nieuwe groep studenten gestart bij BKOU. En een opleiding starten doen we met een startdag. Tijdens zo’n startdag maken we uitgebreid kennis met elkaar, nemen we een aantal hele praktische zaken door en leren we werken met de performancemethodiek.

De deelnemers komen uit diverse sectoren, zoals IT, maakindustrie, zorg en zakelijke dienstverlening. Hoewel we er niet op selecteren, hebben we altijd een mooie mix van mannen en vrouwen, verschillende leertijden en profit- en non-profit-sectoren. Juist deze diversiteit draagt bij aan het leerrendement.

Het leerrendement wordt ook vergroot door de performancemethodiek die we hanteren. Door vooraf op vijf verschillende niveaus gewenste effecten van de Bedrijfskunde-opleiding te formuleren en daar achteraf op te reflecteren, werken studenten gerichter aan hun ontwikkeling. Hierbij is ook het uitgangspunt dat studenten impact realiseren binnen de organisatie.

De startdag van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht viel op een bijzondere dag, namelijk zaterdag 11 september. Op deze dag boorden 20 jaar geleden twee vliegtuigen zich in de WTC-torens. Om als BKOU stil te staan bij deze gebeurtenis stelde we studenten de vraag: Waar was je op dat moment? Interessant is dat bijna elke student zich dat nog kan herinneren. Dit zijn ook van die momenten waarbij je opleiding, werk en zelfs je wereldbeeld moet reframen.

Wil jij ook starten bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht en je ontwikkelen mede dankzij de performancemethodiek? Dat kán. Bij BKOU hebben we vijf startdagen in het jaar, in de maanden: september, november, januari, maart en mei. Wat betekent dat je dit jaar nog kan beginnen. Heb je vragen over onze methodieken en wil je meer toelichting over onze opleidingen? Neem dan contact op met onze adviseur aan de hand van de onderstaande contactgegevens.

contact@bkou.nl
• 030-369 0 468 (algemeen nummer)
• 06-534 097 83 (rechtstreeks)

Deze blog is geschreven door programmamanager Gert Jan Schop.

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je deelname aan een van onze opleidingen en wil je meer weten? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze programmamanager. Samen verken je de mogelijkheden die de opleiding biedt en kijk je hoe jouw behoeften en de opleiding met elkaar matchen.