Home » Actueel » Ontdek jezelf bij Persoonlijk leiderschap

Ontdek jezelf bij Persoonlijk leiderschap

‘Ria, gebeurt het vaker dat mensen na deze module een andere baan vinden, promotie maken of iets heel anders gaan doen?’ De vraag komt van een van mijn deelnemers van de module Persoonlijk Leiderschap en Ondernemerschap. En het antwoord is: ‘Ja!’

Niet omdat dit het doel is van de module maar omdat mensen zich bewust worden van hun eigen kwaliteiten en doelen in het leven. Omdat intervisie je bewust maakt van waar je staat en steeds tegen aanloopt. Omdat je merkt hoe waardevol de kijk van anderen op jou is. Omdat je collega’s in hun feedback schrijven dat ze heel veel kansen zien voor jou.

Teamleider

En dus zet iedereen na deze module stappen om uit te vinden wat er bij hem/haar past. Overigens blijven de meeste mensen gewoon in de eigen organisatie werken maar wordt er wel nagedacht over de eigen rol in die organisatie. Niet alle beweging is toe te schrijven aan deze module. Wel fungeert bezig zijn met je eigen ontwikkeling zeker in deze opleiding vaker als een reset om te bekijken wat je waardes zijn en waar kansen liggen.

O ja en die deelnemer die dat vroeg, werkt nog gewoon bij zijn eigen organisatie maar wel wat bewuster.

 

Ria van Dinteren

-Ria van Dinteren, docent Persoonlijk Leiderschap en Ondernemerschap

Meer leren over Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap? Bekijk de module of neem contact met ons op via contact@bkou.nl. Een van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een adviesgesprek in te plannen. In dat gesprek kijken we of de opleiding bij je past en kun je al je vragen stellen. Je kunt ook rechtstreeks een adviesgesprek aanvragen.

De module is een vast onderdeel van de post-hbo opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg, Technische Bedrijfskunde en de leergang Leiderschap in verandering. Je kunt de module ook prima als losse module volgen.

Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap

Wil jij je (verder) ontwikkelen tot een leider die doorpakt, overtuigt, besluitvaardig handelt en doelen realiseert? En tegelijkertijd peoplemanager zijn die sturing geeft, coacht én medewerkers gemotiveerd houdt? De module post-hbo Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap geeft je de benodigde inhoudelijke bagage én houdt je een persoonlijke spiegel voor.

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je deelname aan een van onze opleidingen en wil je meer weten? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze programmamanager. Samen verken je de mogelijkheden die de opleiding biedt en kijk je hoe jouw behoeften en de opleiding met elkaar matchen.