Directeur en docent Verandermanagement & Organisatiekunde

Gert Jan Schop

Gert Jan Schop is een ervaren senior-adviseur en ondernemer. Gert Jan heeft al zo’n dertig jaar ervaring in directie-, management- en toezichthoudende functies. Hij adviseert op strategisch niveau bedrijven en instellingen op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en verandertrajecten. Hij weet groepen mensen, medewerkers of stakeholders te enthousiasmeren en te ondersteunen in het oplossen van een probleem of het realiseren van uitdagingen.

Zijn werk combineert hij graag met het verzorgen van onderwijs op het gebied van strategie, marketing en verandermanagement en het begeleiden van afstudeerders. Gert Jan Schop studeerde Bedrijfseconomie en Economische Wetenschappen en behaalde later zijn Master of Business Administration (MBA).

Naast zijn adviesbureau is hij eigenaar van Bizz-Publishing, een internetuitgeverij, en (mede)eigenaar van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht (BKOU). Bij BKOU is hij als directeur verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Gert Jan geeft les in de module Verandermanagement & Organisatiekunde en begeleidt studenten bij de afstudeermodule Strategisch Onderzoek & Implementatie.