Home » Actueel » Opleiding Projectmanagement

Opleiding Projectmanagement

In een unieke samenwerking bundelen Bedrijfskunde Opleiding Utrecht (BKOU) en de Project Academie hun krachten om de nieuwe post-hbo-opleiding Projectmanagement te lanceren. Deze samenwerking combineert de praktijkgerichte aanpak van de Project Academie met de diepgaande bedrijfskundige expertise van BKOU. Deze opleiding, gevestigd in het hart  van Nederland, Utrecht, combineert de expertise van beide instituten om een unieke leerervaring te bieden.

Opleiding Projectmanagement

De opleiding Projectmanagement is ontworpen om professionals te voorzien van actuele en toegepaste kennis en vaardigheden in projectmanagement. Het curriculum omvat modules in diverse managementdisciplines, waaronder strategisch management, verandermanagement en financieel management, met speciale aandacht voor projectmanagementmethodieken zoals IPMA D, PRINCE2 en Agile.

Project Academie en Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

De Project Academie, bekend om haar specialisatie in Project- en Portfoliomanagement, brengt een open en verbindende benadering in het onderwijs, met een focus op praktische toepassingen en real-case scenario’s. De sterke punten van de Project Academie liggen in het bieden van interactieve trainingen, afgestemd op de hedendaagse projectmanagementpraktijken.

Bedrijfskunde Opleiding Utrecht staat als opleidingsinstituut bekend om haar kwalitatief hoogwaardige en flexibele post-hbo-opleidingen. Met een sterke nadruk op de combinatie van theorie en praktijk, en een reputatie van topdocenten uit de praktijk, biedt BKOU een stevige basis in bedrijfskundige principes.

Teamleider

De beste opleiding Projectmanagement in Nederland

Deze samenwerking belooft de beste opleiding Projectmanagement in Nederland te worden, dankzij de samensmelting van praktijkgerichte trainingen van de Project Academie en de diepgaande bedrijfskundige kennis van BKOU. Studenten kunnen een rijke leerervaring verwachten, afgestemd op de huidige en toekomstige eisen van de projectmanagementwereld.

Deze unieke combinatie van vaardigheden, kennis, en praktijkervaring positioneert deze nieuwe post-hbo-opleiding Projectmanagement als een vooraanstaand programma in Nederland, waarbij studenten worden uitgerust om te excelleren in het steeds veranderende landschap van projectmanagement. Nieuwsgierig naar de opleiding? Lees meer op de pagina over de opleiding Projectmanagement.

Gert Jan Schop

-Gert Jan Schop, directeur Bedrijfskunde Opleiding Utrecht.

 

 

Roel Riepma, docent post-hbo Projectmanagement bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

-Roel Riepma, directeur De Project Academie.

 

 

 

 Wil jij je als projectleider of projectmanager verder ontwikkelen? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan. Samen kijken we hoe de opleiding bij jouw persoonlijke situatie past.

Opleiding Projectmanagement

Als projectmanager of projectleider ben je verantwoordelijk voor het slagen van een project. Tijdens de post-hbo-opleiding Projectmanagement van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht leer je hoe je een succesvol project opzet en leidt in complexe omgevingen. Je duikt in de wereld van strategie en veranderkunde, ontwikkelt je competenties als projectleider op IPMA D-niveau en vergroot je vaardigheden op het gebied van persoonlijk leiderschap. Daarnaast leer je hoe je de methoden PRINCE2® en AgilePM® toepast en haal je je PRINCE2® Foundation examen en je Agile® Foundation examen.

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je deelname aan een van onze opleidingen en wil je meer weten? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze programmamanager. Samen verken je de mogelijkheden die de opleiding biedt en kijk je hoe jouw behoeften en de opleiding met elkaar matchen.