“Bedrijfskunde Opleiding Utrecht voldoet nog steeds aan de vereisten voor het NRTO-keurmerk.”
Toch altijd weer een fijn bericht. We werken hard aan kwaliteit en professionaliteit, maar het is mooi om dit bevestigd te zien. De titel “post-hbo” is in Nederland geen beschermde titel. In feite mag elke opleider zich zo noemen. Logisch dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet als je op zoek bent naar een geschikte opleiding. Want hoe weet je nou welke opleider kwaliteit levert en betrouwbaar is? Een goede indicatie is het NRTO-keurmerk. NRTO staat voor Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.
Door het keurmerk NRTO weet je dat wij als BKOU getoetst zijn op de volgende kenmerken:
- Transparant over producten & diensten
- Goede dienstverlening
- Deskundig personeel
- Meten van klanttevredenheid
Zo weet je dus dat je kiest voor kwaliteit en professionaliteit. Hoe merk je dat als student van BKOU? We lopen de punten even af.
De kenmerken zijn elk opgebouwd uit 4 P’s met ieder 2 uitgangspunten:
Product: transparant over producten & diensten
Het begint al met een adviesgesprek. Hier trekken wij echt de tijd voor uit. In een gesprek van een uur bespreken we jouw persoonlijke (werk)situatie en leerbehoefte en kijken we of en hoe deze overeenkomt met de opleiding. We zijn hierbij transparant over ons aanbod en over jouw toelaatbaarheid. Is er geen match, of nóg niet, dan zeggen we dat eerlijk. We vinden het belangrijk dat mensen die bij ons komen studeren, iets kunnen halen én brengen. Je leert met en ván andere professionals. Dat levert voor iedereen het grootste leerrendement op. Tijdens de opleiding verschaffen we helderheid over de inhoud, opzet en leeruitkomsten van iedere module.
Personeel: deskundig personeel dat zich ontwikkelt
Onze docenten komen allemaal uit het werkveld. Naast hun parttime docentschap staan zij stevig met beide benen in de praktijk. Zij zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het werkveld. Een groot aantal van onze docenten is verbonden aan andere opleidingsinstituten (zoals Hogeschool Utrecht, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Business School Nederland, De Project Academie) en zijn bekwaam op het gebied van didactische vaardigheden.
Proces: een goede dienstverlening
Een goede dienstverlening spreekt voor ons eigenlijk voor zich. We hebben de processen op orde en spannen ons altijd in om iedereen tijdig te voorzien van de juiste informatie. In onze algemene voorwaarden en opleidingsovereenkomst lees je wat je van ons kunt verwachten (en wij van jou). Heb je een opmerking of klacht, dan bespreken we die graag persoonlijk. We denken in oplossingen, niet in problemen.
Publiek: klanttevredenheid
Bij BKOU streven we naar continu verbeteren. Onze studenten en docenten weten daar alles van: zij ontvangen na afloop van iedere module het verzoek om een enquête in te vullen. Het is even een paar minuutjes werk, maar het resultaat belandt niet in een la. De gegeven feedback, tips en tops bekijken en bespreken we kritisch. Mocht een en ander aanleiding geven tot aanpassingen, dan voeren we dit waar mogelijk door bij de volgende lessenreeks. Een korte samenvatting van de resultaten en eventuele vervolgacties van onze kant worden altijd teruggekoppeld aan de studenten. Wel zo duidelijk en transparant.
Erkend post-hbo-diploma
Naast het NRTO-keurmerk zijn de opleidingen van BKOU ook geaccrediteerd door CPION. Je weet daarmee dat je een erkende registeropleiding volgt en een erkend post-hbo-diploma van CPION ontvangt.
Kies je voor Bedrijfskunde Opleiding Utrecht, dan ga je voor kwaliteit en professionaliteit. En ook nog eens voor flexibiliteit (5x per jaar starten, je kiest je eigen leerroute en studietempo) en voor een persoonlijke aanpak.
Meer lezen over het NRTO-keurmerk? Dat kan op de website van de NRTO. Op Vimeo vind je een filmpje met duidelijke uitleg over het NRTO-keurmerk.
Meer leren over de opleiding Bedrijfskunde, de opleiding Bedrijfskunde in de Zorg, de opleiding Technische Bedrijfskunde of de opleiding Projectmanagement? Neem contact met ons op via contact@bkou.nl. Een van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een adviesgesprek in te plannen. In dat gesprek kijken we of de opleiding bij je past en kun je al je vragen stellen. Je kunt ook rechtstreeks een adviesgesprek aanvragen.