Verkort MBA-traject

Wanneer je de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde (in de Zorg) succesvol hebt afgerond, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een verkort MBA opleiding bij Business School Nederland.

Business School Nederland

Business School Nederland biedt MBA- en DBA-opleidingen aan en maakt hierbij, net als Bedrijfskunde Opleiding Utrecht, gebruik van action learning: leren en gelijktijdig werken aan echte en actuele vraagstukken. De Verkort MBA opleidingen van Business School Nederland is geaccrediteerd door de NVAO (Nederland), de ACBSP (Amerika) en EduQua (Zwitserland).

Verkort MBA opleiding programma

De MBA-opleiding bestaat uit drie fases.

Fase 1 betreft managementvaardigheden, inleiding bedrijfskunde en leiderschap en organisatieanalyse. Je krijgt een vrijstelling voor de gehele eerste fase.

Fase 2 bestaat voornamelijk uit zogenaamde kennismodules. Op dit moment krijg je vrijstelling voor Strategisch Management en Financieel Management. Er wordt gewerkt aan de vrijstellingen voor Marketingmanagement en Human Resources Management.

Uiteraard moet je fase 3, de dissertationfase of afstudeerfase, wel in z’n geheel doorlopen.

Voorlichting

Regelmatig organiseren Business School Nederland en Bedrijfskunde Opleiding Utrecht een voorlichtingsbijeenkomst op de locatie Domstad in Utrecht. En uiteraard kan je ook een individuele afspraak maken bij de Business School in Buren.