Home » Praktische informatie » Verkort MBA-traject

Verkort MBA-traject

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Wanneer je de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg of Technische Bedrijfskunde succesvol hebt afgerond, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een verkort MBA-programma bij Business School Nederland. De Fast Track to Action Learning MBA is speciaal ontwikkeld voor Bedrijfskunde Opleiding Utrecht en sluit aan op de post-hbo-opleidingen Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg en Technische Bedrijfskunde.

Business School Nederland

Business School Nederland biedt MBA- en DBA-opleidingen aan en maakt hierbij, net als Bedrijfskunde Opleiding Utrecht, gebruik van action learning: leren en gelijktijdig werken aan echte en actuele vraagstukken. De verkorte MBA opleiding van Business School Nederland is geaccrediteerd door de NVAO (Nederland), de ACBSP (Amerika) en EduQua (Zwitserland).

Vrijstellingen voor verkorte MBA opleiding*

De MBA-opleiding bestaat uit drie fases:

  • Fase 1 betreft managementvaardigheden, inleiding bedrijfskunde en leiderschap en organisatieanalyse. Je krijgt een vrijstelling voor de gehele eerste fase.
  • Fase 2 bestaat voornamelijk uit zogenaamde kennismodules. Op dit moment krijg je vrijstelling voor de volgende modules: Strategisch Management,  Financieel Management. Marketingmanagement en HRM (Human Resource Management).
  • Fase 3, de dissertationfase of afstudeerfase. Deze doorloop je in z’n geheel.

*Vrijstellingen worden altijd officieel geautoriseerd door de examencommissie. Wil je weten of en welke vrijstelling voor jou van toepassing is? Vraag het aan een van de studieadviseurs van Business School Nederland

Voorlichting

Regelmatig organiseren Business School Nederland en Bedrijfskunde Opleiding Utrecht een voorlichtingsbijeenkomst op de locatie Domstad in Utrecht. En uiteraard kun je ook een individuele afspraak maken bij de Business School in Buren.

Verkorte MBA opleiding na opleiding Bedrijfskunde in de Zorg

Verkorte MBA opleiding na opleiding Bedrijfskunde in de Zorg

Tjebbo Grijpma is hoofd bedrijfsvoering GGz Centraal. Na de opleiding Bedrijfskunde in de Zorg startte hij met de Fast Track MBA BKOU opleiding van Business School Nederland in Buren. In dit artikel vertelt Tjebbo wat hem ertoe bewoog Bedrijfskunde te studeren, en na...

Fast Track MBA, een goed idee?

Fast Track MBA, een goed idee?

Alexander Veenstra is teammanager bij Sweco. Na afronding van zijn post-hbo Bedrijfskunde is hij begonnen met de Fast Track MBA bij Business School Nederland. Hij vertelt over zijn ervaringen met deze opleidingen: de praktische toepasbaarheid van de post-hbo-opleiding...

g

Kwaliteit en accreditatie

Ik wil graag meer weten over kwaliteit en accreditatie

l

Inschrijven

Ik wil mij graag inschrijven voor deze opleiding

Adviesgesprek

Ik wil graag een adviesgesprek plannen