Home » Praktische informatie » Verkort MBA-traject

Verkort MBA-opleiding

Wanneer je de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde of Bedrijfskunde in de Zorg succesvol hebt afgerond, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een verkort MBA-programma bij Business School Nederland. De Fast Track to Action Learning MBA is speciaal ontwikkeld voor Bedrijfskunde Opleiding Utrecht en sluit aan op de post-hbo-opleidingen Bedrijfskunde en Bedrijfskunde in de Zorg.

Business School Nederland

Business School Nederland biedt MBA- en DBA-opleidingen aan en maakt hierbij, net als Bedrijfskunde Opleiding Utrecht, gebruik van action learning: leren en gelijktijdig werken aan echte en actuele vraagstukken. De verkorte MBA opleiding van Business School Nederland is geaccrediteerd door de NVAO (Nederland), de ACBSP (Amerika) en EduQua (Zwitserland).

Vrijstellingen voor verkorte MBA opleiding

De MBA-opleiding bestaat uit drie fases:

  • Fase 1 betreft managementvaardigheden, inleiding bedrijfskunde en leiderschap en organisatieanalyse. Je krijgt een vrijstelling voor de gehele eerste fase.
  • Fase 2 bestaat voornamelijk uit zogenaamde kennismodules. Op dit moment krijg je vrijstelling voor de volgende modules: Strategisch Management,  Financieel Management. Marketingmanagement en Human Resources Management.
  • Fase 3, de dissertationfase of afstudeerfase. Deze doorloop je in z’n geheel.

Voorlichting

Regelmatig organiseren Business School Nederland en Bedrijfskunde Opleiding Utrecht een voorlichtingsbijeenkomst op de locatie Domstad in Utrecht. En uiteraard kun je ook een individuele afspraak maken bij de Business School in Buren.

g

Kwaliteit en accreditatie

Ik wil graag meer weten over kwaliteit en accreditatie

l

Inschrijven

Ik wil mij graag inschrijven voor deze opleiding

Adviesgesprek

Ik wil graag een adviesgesprek plannen