Home » Actueel » Post-hbo Leiderschap en Teammanagement

Post-hbo Leiderschap en Teammanagement

Vanaf september 2023 geeft Ria van Dinteren de module Leiderschap & Teammanagement. Zij houdt zich al jaren bezig met leidinggeven, teamontwikkeling en de werking van het brein. We kenden Ria al van de module Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap, maar voor studenten die haar nog niet kennen, stelt zij zich graag nog even voor:

Even voorstellen, ik ben Ria van Dinteren, ik heb ruime leidinggevende ervaring en deel deze ervaring al geruime tijd met de studenten van de BKOU. Ik ben afgestudeerd als onderwijskundige en heb zelf ook bedrijfskunde gedaan. Daarnaast al meer dan 15 jaar bezig met de werking van ons brein. Al deze kennis komt wat mij betreft samen in mijn werk als docent bij de BKOU en dan speciaal deze module post-hbo Leiderschap en Teammanagement.

Module post-hbo Leiderschap en Teammanagement

Vanaf september mag ik na drie jaar de module post-hbo Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap te hebben verzorgd aan de slag met het thema leiderschap en teamontwikkeling. Een thema wat mij aan het hart gaat. Alleen ga je sneller maar samen ga je verder is een motto wat ik heel belangrijk vind.

Ria van Dinteren, docent post-hbo Leiderschap en Teammanagement

Veel leidinggevenden worstelen met hun team, met loslaten en met beïnvloeden van dat team. Deze beweging start met jezelf als leidinggevende. Jouw gedrag is van invloed. Deze combinatie komt uitgebreid terug in de module post-hbo Leiderschap en Teammanagement. Ook leer je in deze module hoe je zicht op en beweging krijgt in de onderstroom van je team. Een afsluitende paper en onderzoek maakt ook deel uit van de module. Daarbij maak je natuurlijk gebruik van je eigen team. Zo koppel je altijd de theorie aan je eigen praktijk en help je jezelf, je team én je organisatie een stap verder.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Ria van Dinteren, docent

Meer leren over Leiderschap en Teammanagement? De module is onderdeel van de opleiding Bedrijfskunde, de opleiding Bedrijfskunde in de Zorg, de opleiding Technische Bedrijfskunde en de opleiding Projectmanagement. Samen met de module Persoonlijk Leiderschap & Ondernemerschap en de module Verandermanagement & Organisatiekunde vormt Leiderschap & Teammanagement de Leergang Leiderschap in Verandering. Bekijk de module of neem contact met ons op via contact@bkou.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een adviesgesprek in te plannen. In dat gesprek kijken we of de opleiding bij je past en kun je al je vragen stellen. Je kunt ook rechtstreeks een adviesgesprek aanvragen. 

Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

Wil je meer focus op strategie, leiderschap en ontwikkeling? Bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht koppel je theorie aan de praktijk. Je volgt de modules los of kiest voor een volledig post-hbo-diploma Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg, Technische Bedrijfskunde of Projectmanagement. In een jaar heb je vijf startmogelijkheden. Hierdoor bepaal je makkelijk je eigen leerroute en studietempo. Wij garanderen zichtbaar resultaat in jouw functioneren binnen je organisatie en verdere ontwikkeling als professional.

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je deelname aan een van onze opleidingen en wil je meer weten? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze programmamanager. Samen verken je de mogelijkheden die de opleiding biedt en kijk je hoe jouw behoeften en de opleiding met elkaar matchen.