Home » Actueel » Een post-hbo-opleiding volgen: wat brengt het je?

Een post-hbo-opleiding volgen: wat brengt het je?

Je hebt een leidinggevende, coördinerende of adviserende functie en de nodige werkervaring. Je hebt al diverse opleidingstrajecten gevolgd en je zit regelmatig aan tafel met het bestuur of de directie, of je maakt er deel van uit. Veel dingen gaan je goed af – vaak op gevoel. 

Je hebt behoefte aan theoretische onderbouwing, je wilt boven de materie staan en je zoekt handvatten om je verder te ontwikkelen op het gebied van bedrijfsvoering, projectmanagement en/of teammanagement. Als je op dat punt in je carrière staat, is een bedrijfskundige post-hbo-opleiding of post-hbo Projectmanagement voor jou wellicht dé oplossing. 

Een post-hbo-opleiding gevolgd: wat bracht het ze?

Voor een antwoord op de vraag wat een post-hbo-opleiding je oplevert, laten we studenten die bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht een opleiding post-hbo Bedrijfskunde, post-hbo Bedrijfskunde in de Zorg, post-hbo Technische Bedrijfskunde of post-hbo Projectmanagement hebben gevolgd, aan het woord. Wat heeft de opleiding hen gebracht? Ieder verwoordt dat op zijn of haar eigen manier.

Post hbo Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

​Wat (oud)studenten zeggen:

“Ik heb meer strategisch leren denken en kijk meer vanuit helicopterview.”

“Ik snap nu waarom dingen gaan zoals ze gaan.”

“Ik werk niet langer op improvisatiebasis, maar theoretisch onderlegd.”

“In strategische overleggen weet ik nu de goede vragen te stellen.”

“Door de opleiding heb ik mijn kennis verdiept én verbreed.”

“Ik ben nu goed voorbereid op een nieuwe functie.”

“Als leidinggevende weet ik nu alles wat ik wilde weten over bedrijfsvoering.”

“Als projectleider en niet-hiërarchisch leidinggevende heb ik tools en handvatten gekregen hoe ik de mensen in mijn projectteam meekrijg.”

“Ik kon mijn eigen casuïstiek inbrengen en het op die manier direct anders aanpakken in de praktijk. Zo had mijn werkgever er vanaf dag 1 ook voordeel bij.”

“Ik ben gegroeid als manager én als mens.”

Een post-hbo-opleiding volgen: wat brengt het jóu?

Als jij je carrièreperspectief wilt verbeteren en je impact wilt vergroten op jezelf, je team én je organisatie, dan is het tijd voor de volgende stap. Vraag nu vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan en ontdek wat een post-hbo-opleiding bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht jou brengt.

Dianne Duijs, programmamanager Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

-Dianne Duijs, programmamanager

 

 

 

Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

Wil je meer focus op strategie, leiderschap en ontwikkeling? Bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht koppel je theorie aan de praktijk. Je volgt de modules los of kiest voor een volledig post-hbo-diploma Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg, Technische Bedrijfskunde of Projectmanagement. In een jaar heb je vijf startmogelijkheden. Hierdoor bepaal je makkelijk je eigen leerroute en studietempo. Wij garanderen zichtbaar resultaat in jouw functioneren binnen je organisatie en verdere ontwikkeling als professional.

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je deelname aan een van onze opleidingen en wil je meer weten? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze programmamanager. Samen verken je de mogelijkheden die de opleiding biedt en kijk je hoe jouw behoeften en de opleiding met elkaar matchen.