Home » Actueel » Wat zeggen studenten over hun opleiding?

Wat zeggen studenten over hun opleiding?

Op 1 juli 2021 hebben weer vier studenten van de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde en Bedrijfskunde in de Zorg hun opleiding succesvol afgerond.

Het afronden van de opleiding vindt plaats tijdens een eindassessment. Een eindassessment is min of meer vergelijkbaar met een afstudeerzitting van een HBO- of universitaire opleiding.

Bij een eindassessment presenteren de studenten hun onderzoek en bevindingen. Zij hebben onderzoek gedaan rondom een strategisch vraagstuk binnen hun organisatie. Vanuit de opleiding reiken wij een denk- en werkframe aan hoe je op een methodische wijze dit vraagstuk kan onderzoeken en daarbij van een probleem naar oplossing komt. Deze werkwijze is ook na de opleiding goed toepasbaar in de praktijk.

Voorafgaand aan het eindassessment is het adviesrapport door twee assessoren beoordeeld. Tijdens het eindassessment gaan de assessoren met de student in gesprek en komen een aantal kritische punten aan de orde.

Na afloop van iedere zitting hebben we de studenten vier vragen gesteld met betrekking tot hun ervaringen met de opleiding bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht.

In de onderstaande video geven de studenten Guido Zomer, Teamcoach Accolade Zorg, Hanne Nolsen, HR-expert bij Natuurmonumenten, Karin Kenter, medewerker P&R Hogeschool Utrecht en Maria Krens, Manager Iris Zorg, antwoord op deze vragen.

  • Wat heb je geleerd bij BKOU?
  • Wat is je favoriete module?
  • Wat zijn de belangrijkste inzichten die je hebt opgedaan?
  • Je bent nu afgestudeerd, hoe ga je verder?

‘Ik ben uitgedaagd.’ ‘Ik was bezig met een verandertraject en de opleiding bracht mij de tools om dat direct toe te passen.’ ‘Enkele modellen gebruik ik bijna dagelijks.’ Een aantal uitspraken van studenten met daarin de effecten van onze bedrijfskundige opleidingen. En dat is waar we het voor doen!

Wil jij ook BKOU verlaten met een diploma Bedrijfskunde of Bedrijfskunde in de Zorg? Of wil je meer weten over onze opleidingen en modules? Neem contact met ons op via:

  • contact@bkou.nl
  • 030-369 0 468 (algemeen nummer)
  • 06-534 097 83 (rechtstreeks)

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je deelname aan een van onze opleidingen en wil je meer weten? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze programmamanager. Samen verken je de mogelijkheden die de opleiding biedt en kijk je hoe jouw behoeften en de opleiding met elkaar matchen.