Home » Actueel » Samenwerking Bedrijfskunde Opleiding Utrecht en Business School Nederland

Samenwerking Bedrijfskunde Opleiding Utrecht en Business School Nederland

Doorstuderen met een verkort MBA-programma

Kwaliteit staat bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht hoog in het vaandel. En dat betekent dat we met regelmaat ‘sleutelen’ aan ons programma. Natuurlijk brengen onze docenten uit de praktijk iedere keer weer de actualiteit aan in hun modules. Maar af en toe maken we ook wel grotere stappen.

Zo hebben we vorig studiejaar besloten om de module HRM & Marketing te splitsen in twee afzonderlijke modules en de inhoud uit te breiden. Zo wordt de module HRM versterkt met de thema’s Binden & boeien en Diversiteit & inclusiviteit (D&I). De module Marketing Management krijgt Growth Hacking en Employer branding als extra thema’s.

Studenten die bij ons de opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg of Technische Bedrijfskunde hebben afgerond, kunnen een verkort MBA-traject bij Business School Nederland volgen. Een verkort MBA-traject betekent dus vrijstellingen. En een examencommissie geeft alleen vrijstellingen wanneer ze overtuigd zijn van kwaliteit en niveau van de opleiding. Bij grote aanpassingen aan het programma moet een examencommissie dus opnieuw beoordelen en uitspraken doen over vrijstellingen.

Deze zomer is ons programma gereviewed door de examencommissie van Business School Nederland en zijn de vrijstellingen opnieuw vastgesteld. De positieve uitspraak van de examencommissie was aanleiding voor Gert Jan Schop, directeur van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht, en Bart Stolk, directeur Operations van Business School Nederland, om elkaar op te zoeken en elkaar officieel (weer) de hand te schudden.

Teamleider

Studenten die bij Bedrijfskunde Opleiding Utrecht hun opleiding hebben afgerond krijgen vrijstelling voor fase 1.

Voor fase 2 krijg je vrijstellingen, afhankelijk van de gevolgde modules. Je kan vrijstelling krijgen voor de volgende modules:

Uiteraard moet iedere student fase 3, de dissertationfase of afstudeerfase, volgen.

 

Samenwerking Bedrijfskunde Opleiding Utrecht en Business School Nederland bekrachtigd

 

Wij zijn blij met deze samenwerking! Het biedt onze studenten een unieke kans om met een stevig bedrijfskundig fundament en een waardevol, erkend post-hbo-diploma van Bedrijfskunde Opleiding Utrecht op zak binnen ca. 1,5 jaar de MBA-titel te halen.

Meer leren over hoe een Fast Track MBA aansluit bij de opleiding post-hbo Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg of Technische Bedrijfskunde? Neem contact met ons op via contact@bkou.nl. Een van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een adviesgesprek in te plannen. In dat gesprek kijken we of de opleiding bij je past en kun je al je vragen stellen. Je kunt ook rechtstreeks een adviesgesprek aanvragen.

Fast Track MBA na Bedrijfskunde Opleiding Utrecht

Wanneer je de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfskunde in de Zorg of Technische Bedrijfskunde succesvol hebt afgerond, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een verkort MBA-programma bij Business School Nederland. De Fast Track to Action Learning MBA is speciaal ontwikkeld voor Bedrijfskunde Opleiding Utrecht en sluit aan op onze post-hbo-opleidingen.

Adviesgesprek aanvragen

Overweeg je deelname aan een van onze opleidingen en wil je meer weten? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze programmamanager. Samen verken je de mogelijkheden die de opleiding biedt en kijk je hoe jouw behoeften en de opleiding met elkaar matchen.